De naam RODI komt van de afkorting van onze achternamen Rozendaal en Dibbits . Wij zijn twee zwagers, die al jaren meerdere zaken samen doen.

Tijdens een verblijf in hongarije werden we gelijk gegrepen door de snelle en positieve ontwikkeling van dit land. We waren verbaasd dat er zoveel buitenlanders rondrijden en vertoeven.Het prachtige weer en de vele uren zon geven dit land natuurlijk veel extra’s.

Uit eten gaan is een belevenis door de zeer gevarieerde keuken en het is nog goedkoop ook.
Gezellig een terrasje pakken, met lekkere drankjes, een grote verscheidenheid aan heerlijk gebak en diverse soorten koffie, geeft een prettig vakantiegevoel. In de grotere steden vind je veel moderne winkels.

Er zijn al veel mensen die permanent in Hongarije wonen, maar ook de aankoop van een 2e huis is voor velen haalbaar.  Steeds meer Hongaren, die in de grote steden wonen, hebben belangstelling om weer naar de natuur terug te keren.

Daarom hebben we samen meerdere huizen/panden gekocht met mooie grote stukken grond van rond de 3.000 tot 5.000 m2. We willen meerdere woningen renoveren om mensen te helpen die geen tijd hebben zelf een pand te verbouwen of die het niet helemaal kunnen overzien.

Wij nodigen u uit om de website verder te bekijken, zoals goedkoop vliegen, bezoek Boedapest enz. en hopen met u in contact te komen.

Met vriendelijke groet,
Gert Dibbits
Henk Rozendaal

 

//